Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony παραπλανεί την Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστηρίζει η Microsoft

*
Η Microsoft κατηγορεί τη Sony ότι παραπλανεί τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τηγ δέσμευσή της να παραμείνει το Call of Duty στο PlayStation, εφόσον προχωρήσει η εξαγορά της Activision Blizzard. Λέγεται ότι πρόσφατα, ο CEO της Sony Interactive Entertainment, CEO Jim Ryan συναντήθηκε με την επίτροπο της Ε.Ε. αρμόδια για θέματα ανταγωνισμού, Margrethe Vestager προκειμένου να της εκθέσεις τις ανησυχίες του για το θέμα.

Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη chief communications officer της Microsoft, που με μια σειρά από tweets έβαλε στο στόχαστρο τις κινήσεις της Sony.


"Μαθαίνω ότι η Sony συναντάται με κόσμο της Βρυξέλες, υποστηρίζοντας ότι η Microsoft δεν είναι πρόθυμη να κάνει παραχωρήσεις για το Call of Duty σε περίπτωση που εξαγοράσουμε την Activision. Τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια", έγραψε ο Frank X. Shaw.

"Έχουμε ξεκαθαρίσει, έχουμε προσφέρει στη Sony συμφωνία δέκα ετών για ισότητα σε χρόνο κυκλοφορίας, περιεχόμενο, χαρακτηριστικά, ποιότητα, gameplay και άλλα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Έχουμε επίσης δήλωσει πως είμαστε πρόθυμη να θέσουμα κάτι τέτοιο σε ισχύ με συμβόλαιο, συμφωνίες με ρυθμιστικές αρχές ή άλλα μέσα".

"Η Sony ηγείται της αγοράς κονσολών και θα ήταν εκτός λογικής να αφήσουμε τους παίκτες του PlayStation έξω από το οικοσύστημα του Call of Duty"

"Στόχος μας είναι να προσφέρουμε το Call of Duty και άλλα παιχνίδια- όπως κάναμε με το Minecraft- σε περισσότερους ανθρώπους ανά τον κόσμο, ώστε να μπορούν να ασχοληθούν με αυτά όπου και όπως θέλουν".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*